Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dontnod μιλάει για την πιθανότητα ενός Life is Strange 3

*
Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Dontnod Entertainment σχολίασε την πιθανότητα να υπάρξει το Life is Strange 3. Οι Jean-Luc Cano και Michel Koch (co-creative director του Life is Strange 2) του dev team μίλησαν σχετικά και σχολίασαν πως θα χρειαστεί ένα εντελώς καινούργιο story και νέοι χαρακτήρες σε περίπτωση που προχωρήσουν με το project. Όσο για το αν θα προχωρήσουν, αυτό θα είναι απόφαση της Square Enix, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του franchise.

Οι Cano και Koch ανέφεραν μάλιστα τη μελέτη που έκαναν για τη συγγραφή του διαλόγου των Sean και Daniel, τους πρωταγωνιστές του Life is Strange 2. Επιπλέον, δήλωσαν πως η Dontnod ενδιαφέρεται να μεταφέρει τη σειρά στο Nintendo Switch, όμως και αυτό βρίσκεται στην ευχέρεια της Square Enix. Όλα τα επεισόδια του Life is Strange 2 είναι τώρα διαθέσιμα για PlayStation 4, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*